KINDERFEESTJES
Groepen van 6 t/m 10 kinderen / 6 t/m 12 jaar

CUPCAKES DECOREREN - €17,50 per kind (twee cupcakes)
TAARTEN DECOREREN - €25 per kind (mini taartje)

Bij jullie thuis gaan we aan de slag. 

De kinderen mogen zelf de vegan botercréme kleuren en opspuiten en daarna natuurlijk decoreren met sprinkles. Een thema is natuurlijk helemaal top, denk bijvoorbeeld aan eenhoorns, zeemeerminnen, regenboog, snoep of jungle.


Bij de cupcake workshop zorg ik voor twee cupcakes, één om direct op te eten na de workshop en één om mee te nemen naar huis in een leuk doosje. Bij de taarten workshop neem ik per kind één kaal afgewerkt taartje mee om te decoreren. Deze gaat uiteraard ook in een leuk doosje mee naar huis.


Ik neem alle benodigdheden mee, zoals uiteraard de cupcakes, botercréme en sprinkles, maar ook iets kleins om van te snoepen, de mengkommen, spatels en schortjes.


Wil je dat ik ook de andere aankleding meeneem zoals ballonnen, bekertjes, servetten, een tafelkleed etc. dan kan dit uiteraard overlegd worden.


In ongeveer 60 tot 90 minuten tover ik de kinderen om tot heuse bakkers en gaan ze niet alleen naar huis met iets lekkers, maar ook met een heus Cupcake- of Taarten diploma!


De kinderfeestjes kunnen worden gereserveerd per mail: info@sweetsandtreatsbakery.nl

WORKSHOPS

1 tot 2 personen / vanaf 16 jaar


WORKSHOP 1 - CELEBRATION  CAKE DECOREREN - €145
WORKSHOP 2 - CELEBRATION CAKE MAKEN BEGIN TOT EIND - €175

WORKSHOP 3 - CELEBRATION CUPCAKES BAKKEN EN OPSPUITEN - €125

WORKSHOP 4 - KOEKJES BAKKEN EN DECOREREN MET FONDANT - €125


Bij mij in de bakkerij gaan we één op één aan de slag. Uiteraard beginnen we de workshop met een kop koffie of thee en iets lekkers!

 
Afhankelijk van de workshop die je gekozen hebt starten we vervolgens met bakken, of liggen de meeste spullen al voor je klaar en gaan we beginnen met de opbouwen.


Van begin tot eind leer ik je de cake bakken, plantaardige botercréme maken, de taart vullen en crumb-coaten, strak afsmeren en vervolgens te decoreren tot een super vrolijke celebration cake, met drip, luxe sprinkles en andere sweets.


Naderhand ga je naar huis met je eigen gemaakte kunstwerk en een boekje met alle recepten van wat je precies gemaakt hebt - zodat je het thuis nog eens kunt maken.


Een workshop duurt gemiddeld +/- 3 uur. Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig, ik begeleid je bij elke stap.

Een tweede persoon is eventueel bij te boeken voor een toeslag van €75.


De workshops kunnen worden gereserveerd per mail: info@sweetsandtreatsbakery.nl