"Custom made" taarten worden altijd op maat en naar wens van de klant gemaakt en zijn altijd 100% plantaardig/vegan. De taarten worden dan ook altijd individueel geprijsd op basis van de grootte en de gewenste decoraties. Om toch een algemene indruk te geven kun je hieronder wat richtprijzen zien.  


BRUILOFT? Leuk! Neem contact op met de bakery voor meer informatie. Het is ook mogelijk een proef-afspraak te maken! Op deze afspraak maken we kennis, nemen we alle wensen door en bekijken we samen de bruiloft folder. Dit allemaal onder het genot van een lekkere kop koffie, cappuccino of thee en natuurlijk een assortiment lekkers zodat je alvast kunt voorproeven voor de grote dag!

AANTAL PERSONEN

PRIJS

6 tot 8

€50

10 tot 12

€65

15 personen

€72,50

18 tot 20 (smal en hoog)

€90

18 tot 20 (stapeltaart)

€90


Taarten worden standaard gemaakt met een heerlijk zachte vegan amandel cake, gevuld met een plantaardige vanille botercreme, een laagje frambozenjam en stukjes vegan chocolade.  Andere vullingen, verse bloemen decoratie, droogbloemen toppers, bladgoud of een speciale afwerking (ruffles, strepen, textuur, botercreme bloemen etc.) nemen een meerprijs met zich mee. 


Voor een offerte kun je onderaan de pagina een formulier invullen. Vul deze zo compleet en uitgebreid mogelijk in. Na het invullen neemt de Bakery zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden en exacte prijzen.