'WAAAAAAAAT is dit super tof geworden!! Echt heel erg mooi, heel erg bedankt!'

'Hi Geeke, WAT een taart! Echt geweldig, chapeau!'

Laat jij ook je review achter? Klik hier om naar de Google website te gaan.


REVIEWS

13 berichten op 3 pagina's
Agnes Verhoeve
25-11-20 08:54:21
Door een lieve collega verrast met de cosy december tea box, alles was heerlijk en enorm leuk verpakt, echt een cadeautje.
Wij hebben ervan genoten.
Echt een aanrader voor de decembermaand, als verrassing voor familie of vrienden of gewoon voor jezelf.
Franci franci overdevest
30-05-20 09:23:16
Heb een gender reveal cake bij Geeke besteld. De service en de flexibiliteit waren echt superfijn. Zeker omdat ik niet precies wist wanneer ik nou achter het geslacht zou komen en er enige flexibiliteit nodig was daarin. De smaak van de taart was echt heel erg lekker. Zelfs de gasten die 'niet zo van taart hielden' gaven aan dat dit echt een hele goede taart was. Ik had specifiek gevraagd om niet teveel botercreme en daar was echt een heerlijke vervanger voor in de plaats gekomen. Ook had ik gevraagd naar niet al te veel kleurstoffen en samen hebben we besloten om het roze van de aardbeien te laten komen en het blauwe van de blauwe bessen. Ook al sprong de kleur er niet enorm uit, het was wel degelijk duidelijk wat voor geslacht het kindje had. En daar ging het me om. Het uiterlijk van de taart vond ik iets minder, de decoratie bijtjes zagen er naar mijn een beetje rommelig uit (met trillerige lijntjes en ongelijke oogjes) Wat voor de taart met vrij weinig decoratie wel uit maakt. Dus wat mij betreft kon daar nog wel verbetering in. Ondanks dat ben ik er wel echt onwijs blij mee. En hebben we er een onwijs mooi moment mee gehad. Dus zou zeker een volgende keer wel iets bij haar bestellen!
Andrea Pastoor
09-12-19 20:11:39
De taart en cupcakes die Geeke voor ons gemaakt had waren super om te zien en de vulling verrassend en heel erg lekker.
Voor de volgende gelegenheid weten we der te vinden 😋
Bianca
19-11-19 11:52:57
Deze dame is een kei in taarten bakken! Smaken heerlijk en zien er ook nog eens prachtig uit.

Aanrader!
Anne
15-11-19 10:05:00
Ik ben al jaren fan van deze bakkunsten, altijd lekker en altijd mooi. Er wordt veel liefde en tijd maar ook zeker talent gestopt in alles was er gemaakt wordt. Nomnom!
Tonen: 5  10   20