OVER GEEKE

Zo'n tien jaar geleden ben ik begonnen met het bakken van creatieve dingen. Naar mate ik beter werd begon ik steeds meer de smaak te pakken te krijgen en ik kreeg regelmatig de opmerking 'om hier iets mee te gaan doen'.  Vaak lachte ik dit weg, maar stiekem leek het me wel wat om van deze passie mijn werk te maken. 

Na jaren lang zelf thuis te leren, heb ik aan het begin van 2019 een opleiding voor Cake Artist gedaan. Na een complete studie en een leerzame stageperiode bij een toffe bakkerij, ben ik met vlag en wimpel geslaagd voor de opleiding.  De volgende stap was duidelijk; een bakkerij aan huis om taarten en andere sweets bakken voor alle liefhebbers!  


Sinds 8 mei 2020 staat Sweets & Treats Bakery ingeschreven bij de KVK (KVK nummer: 78093201).  Kijk voor belangrijke informatie in op de F.A.Q. pagina op de site of de algemene voorwaarden van Sweets & Treats Bakery.